Wilma Lingen – Breedveld

Plek 3

Wilma is getrouwd met Klaus Lingen en samen hebben ze 2 volwassen zoons. Ze is positief, vrolijk, open en enthousiast, luisterend, geduldig, eerlijk, krachtig, vreedzaam, maar vergis je niet: ze is een echte doorzetter – dat hebben we kunnen zien met de dingen zie ze de afgelopen periode voor de Krimpense inwoners heeft bereikt.
Wilma: “Waar ik gepassioneerd over ben is mijn omgeving. Ik voel mij zeer betrokken bij mensen. Met menselijkheid, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid wil ik het leven van mensen mooier, makkelijker en beter maken. Ik sta voor een samenleving waar iedereen zichzelf mag zijn. Als fulltime HR adviseur bij een onderwijsinstelling kan ik hier dan ook volledig mijn ei in kwijt.
Ik ben geboren in Krimpen aan den IJssel en ik ken de gemeente goed. Mijn grootste drive om in 2014 in de politiek te gaan was omdat ik mee wil werken aan veranderingen in Krimpen. En dat is gelukt! Stem van Krimpen is niet meer weg te denken uit Krimpen. We hebben aan veel knoppen gedraaid om in Krimpen het tij te doen keren. De zondagsvrijheid, de betrokkenheid van inwoners, meer cultuur, zo maar een paar dingen waar ik supertrots op ben hier mijn steentje aan te hebben bijgedragen.
Onvermoeid zet ik me in om jou een stem te geven. Samen met mijn collega’s vormen wij een mooi en sterk team. We werken goed samen, zijn complementair aan elkaar en we zijn een mooie, kleurrijke afspiegeling van de Krimpense gemeenschap. Daar ben ik super trots op – want Stem van Krimpen zijn wij allemaal!”