Saskia Oudshoorn

Plek 2

Saskia, die inkoper bij een multinational en auteur is, is nu raadslid en commissievoorzitter. Ze is de afgelopen periode 2 jaar lang fractievoorzitter en bestuursvoorzitter geweest.
Saskia: “Ik woon nu alweer bijna 50 jaar in Krimpen, niet geboren, maar dus zeker wel getogen. Mijn motto: wanneer je het ergens niet mee eens bent, blijf dan niet naar een ander roepen hoe het anders moet, maar probeer zelf deel van die verbetering te zijn. Dat probeer ik met Stem van Krimpen en dat doe ik bijvoorbeeld ook door de wijkwhatsapp in Lansingh Zuid te beheren of te zorgen dat er in mijn wijk een veilig voetpad komt. Veranderingen gaan niet altijd snel of zijn niet heel groots, maar door de jaren heen zijn er al best heel wat zaken verbeterd in Krimpen en daar hebben wij een rol in gespeeld. Toch is nog genoeg te doen. Ik heb er enorme zin in om me weer voor de bewoners van mijn mooie woonplaats in te zetten en daarom stel ik me kandidaat voor een derde termijn.
De gemeenteraad is het hoogste orgaan in de gemeente. Ieder raadslid is een gekozen vertegenwoordiger van de inwoners. Het kan echt nog beter – vaak staan we als raad voor een voldongen feit. Wij willen niet de ’tegenmacht’ zijn, maar samen met jullie de beslissende factor in een democratie vormen.
Ik ben trots op mijn collega’s bij de grootste partij in Krimpen. Iedereen heeft eigen specialisaties en brengt zijn kennis op allerlei vlakken mee. We staan midden in de maatschappij, met onze mouwen opgestroopt en met de voeten in de klei (of liever gezegd: de poldergrond). Samen vormen we een divers en hecht team.
We staan voor onze principes: rechtop in de wind, ook als die soms tegen is. We gaan er weer voor op 16 maart. Want STEM van Krimpen: Dat zijn wij allemaal!”