Margot Wekker

Plek 4

“Mijn naam is Margot J.M. Wekker en al vier jaar zet ik me namens Stem van Krimpen als raadslid in voor al onze inwoners. Samen met Erwin en onze – inmiddels studerende – kinderen woon ik sinds 2000 in Krimpen aan den IJssel.De rode draad in mijn loopbaan van docent lichamelijke opvoeding tot communicatietrainer, van accountmanager tot lifecoach en van vrijwilliger tot raadslid, is verbinding. Met mijn Indonesische, Surinaamse, Chinese en Nederlandse roots wil ik mensen verbinden.Mijn drijfveer is om bij te dragen aan de nodige veranderingen en een mooiere wereld. Ik heb ‘Stop geweld tegen vrouwen’, ‘Open over depressiviteit’ en ‘geluidsoverlast TenneT’ op de raadsagenda gezet.
De gemeenteraad heeft een belangrijke functie: het welzijn van de gemeente. En communicatie is daarbij het sleutelwoord. Ieders stem doet ertoe! Iedereen, iedereen zonder uitzondering verdient een stem waarnaar geluisterd wordt voordat er besluiten genomen worden. Mijn wens is dat Krimpenaren de raad weten te vinden, onze fractie weten te vinden en weten wat we kunnen doen en betekenen.
Mijn passie ligt bij kunst en cultuur en ik vind dat dit in Krimpen meer aandacht mag krijgen. De wereld wordt mooier als zoveel mogelijk mensen – van jongs af aan – meedoen met cultuur; het maken of er gewoon van genieten.”